Vapauta oma voimasi Facebook-valmennus

 

Kaipaatko keinoja pysähtyä, hiljentyä, rentoutua, päästää irti kaikesta ympärillä olevasta edes hetkeksi, ja keskittyä vain itseesi?

Oletko elämäntilanteessa, missä tunnet halua ja tarvetta muutokselle, muttet ehkä ihan tiedä, mitä tehdä ja kaipaat siihen työkaluja?

Mietitkö kuka sinä todella olet ja mikä on sinun elämäntehtäväsi?

Haluatko kirkastaa omat unelmasi ja lähteä niitä kohti?

Oletko miettinyt joogan kokeilemista, mutta kynnys lähteä ryhmätunneille on liian suuri? 

Haluaisitko syödä terveellisemmin muttet yksinkertaisesti osaa tai ehdi lähteä miettimään MITEN saisit tehtyä itsellesi ja perheellesi hyviä, ravitsevia ruokia?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista 💗

MITÄ?

Vapauta oma voimasi-valmennus tapahtuu Facebookissa omassa, suljetussa ryhmässä ja kestää neljä viikkoa. Valmennus sisältää runsain mitoin vinkkejä, keinoja ja työkaluja lähteä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia joogan, valmennuksen ja ravinnon avulla.

Valmennus on jaettu viikottain neljään eri teemaan:

⭐️ Viikko 1: aiheena Sinä juuri nyt, kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo ja onnellisuus - mitä nämä asiat merkitsee sinulle? Miten voit lisätä niitä elämässäsi?

⭐️ Viikko 2: tällä viikolla pääset tarkastelemaan omia arvojasi. Käsittelemme myös itsensä arvostamista, rakastamista ja hyväksymistä erilaisten harjoitusten avulla.

⭐️ Viikko 3: tämä viikko vie sinut vahvasti irtipäästämisen ja anteeksiannon pariin - nämä ovat tärkeitä asioita käsitellä jotta voit jatkaa eteenpäin puhdistuneella mielellä ja energialla, ja jotta olet valmis vastaanottamaan uutta. ❤

⭐️ Viikko 4: viimeisellä viikolla unelmoidaan isosti! Pääset pohdiskelemaan omia menestystekijöitäsi, unelmaminääsi ja unelmatyötä sekä aarrekartan tekoa - tällä viikolla kirkastamme lopullisesti sen kuka sinä todella olet ❤️

Valmennuksen konkreettiset työkalut:

* Jooga: videoita joiden pituudet alkaen 10-15min - lempeää yangia, flowta, yinjoogaa sekä hengitysharjoituksia. Elämäntapana lempeys itseään kohtaan. Pääset näiden lyhyiden videoiden avulle helposti kiinni säännölliseen joogan harjoittamiseen, ja saat nähdä, miten jo nämä lyhyet harjoitukset auttaa sinua voimaan paremmin.

* Meditointi: tilaisuus pysähtyä, hiljentyä ja antaa hetki vain ja ainoastaan itsellesi. Parhaimmillaan saat tästä rutiinin, mitä noudatat koko valmennuksen ajan. Jo 5 minuuttia riittää! Tulet huomaamaan tämän neljän viikon aikana ison muutoksen olossasi, jos jatkat hiljentymistä ja meditaatiota joka päivä 💗

* Visualisointiharjoitukset: Pääset hetkeksi omaan mielikuvitukseesi, katsomaan sisimpääsi, ja kuuntelemaan millaisia viestejä sieltä nousee. Nämä visualisoinnit ovat todella vahvoja ja voimaannuttavia - tule oivaltamaan isoja asioita itsestäsi näiden avulla 💗

* Kirjoitusharjoitukset: kirjoittamalla opit ja oivallat myös paljon asioita. Kirjoittamisen kautta avaudut ihan uudella tavalla ja päästäessäsi asioita itsestäsi ulos paperille, voit samalla oivaltaa monia ehkä jopa itsestäänselviä asioita itsestäsi ja elämästäsi, mitkä ei vaan ole aiemmin päässyt tietoisuuteesi, kun niillä ei ole ollut oikeanlaista kanavaa näyttäytyä.

* Ravinto: reseptejä, vinkkejä ja ravintotietoutta. Saat käyttöösi nopeasti ja helposti valmistettavien, terveellisten mutta samalla myös herkullisten pääosin kasvisruokien ohjeita. Tarkoitus on auttaa sinua saamaan mahdollisimman helposti ravitsevaa ruokaa. Ohjeet sopii hyvin aamupaloille, lounaille ja välipaloille, mutta myös päivälliseksi sopivia ohjeita mukana.

* Minun henkilökohtaisen tuen ryhmässä neljän viikon ajan

* Yhteisöllisyyden, ymmärtäväisen ja hyväksyvän ympäristön

jooga.jpg

 

PALAUTE

Mitä aiempiin valmennuksiin osallistuneet ovat tuumanneet valmennuksesta?

"Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Sopivasti jaksotettu ruoka ohjeita, meditatiivista harjoitusta, jooga ja kirjoitus harjoitteita. Jokaiselle jotain ja mikä parasta sopii kiireisellekkin ihmiselle koska kaikkia näitä voi loistavasti tehdä aivan omaan tahtiin. Kurssi sopii mielestäni niin henkiseen maailmaan ensi astujalle kuin myös jo veteraanimmalle käyttäjälle. Jennin kannustavat lauseet matkanvarrella. Ja tunnekyselyt sekä mietelauseet tuovat voimaa. Henkilökohtainen suosikkini oli kuunnella Jennin todella rauhoittavaa ääntä. Hyvällä rytmillä ja hiljaisuudella tehdyt harjoitteet. Voin suositella kaikille suuresti ja isolla sydämmellä"

"Kiitos Jenni 💕 ihanat 4 viikkoa meni kyllä ihan liian nopeasti! Tuntui että vasta loppupuolella pääsin vauhtiin kun oli tullut tarpeeksi monta muistutusta siitä että täytyy pitää itsestäni huolta! Pidin erityisesti ihanista elämän lauseista jotka toivat aina sitä tarpeellista tsemppiä jokapäiväiseen kiireeseen. Tykkäsin myös paljon Jooga-videoista jotka oli 10-15 min pitkiä jotka pystyi kivasti tekemään heti aamulla ennen päivän alkua. Kaikkein ihanin tunne jäi siitä että sinä ja muut olitte siellä tukemassa ja fiilistelemässä yhdessä"

"Iso kiitos tästä valmennuksesta 💖 Sulla on niin aivan mahtava iloinen ja rohkea energia ja elämän asenne, että pelkästään se on jo luonut motivaation itselleni tavoitella parempaa oloa! Itse tarvitsin tähän hetkeen fyysiselle ololle kohotusta ja sitä olen todella saanut 💖 ja mielikin siinä samalla, Ihania reseptejä, vinkkejä ja nuo videot"

"Kiitos Jenni! 4 viikon valmennus on super kattava, omat suosikkini ovat ehdottomasti herkulliset ja helpot reseptit. Oma ruoanlaitto on hyvin suppeata ja olen saanut paljon hyviä ideoita. Kiitos 🙏 Joogaharjoitukset ovat ihania ja mikä tärkeintä, jaksan pysähtyä niiden äärelle kun ei puhuta tuntien harjoituksista. Aivan ihana valmennus!"

"Visualisointi- ja joogavideot ovat olleet todella hyödyllisiä, tykkään sun rennosta ja varmasta tyylistä! Ruokavinkit ovat helppoja toteuttaa, maukkaita ja terveellisiä. Oon tykänny valmennuksesta paljon!"

"Ihanat, värikkäät ruokakuvat innostavat kokeilemaan uusia reseptejä. Pidän paljon siitä,että reseptit ovat nopeita toteuttaa! Valmennuksessa korostuu lempeys ja oman kehon ja mielen kuuntelu. Suosittelen lämpimästi!"

MINUN MIKSI

Henkilökohtainen missioni näiden valmennusten takana on näyttää, miten pienilläkin asioilla ja muutoksilla saat lisättyä arkeesi hyvää energiaa. Tahtoni on voimaannuttaa, energisoida ja oivalluttaa. Tahtoni on auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin. Ja tämän valmennuksen avulla saan tuoda eteesi lukemattoman määrän työkaluja erilaisten visualisointi- ja kirjoitusharjoitusten, joogan, meditaation ja muun informaation avulla.

Visioni ja missioni on onnelliset, iloiset ja hyvää energiaa pulppuavat naiset. Naiset jotka nauttivat elämästään täysillä ja ottavat siitä kaiken irti. Naiset jotka voivat hyvin joka tavalla. Naiset, jotka elävät täysillä omassa voimassaan ja käyttävät koko potentiaaliaan.

Henkilökohtaiset kokemukseni joogan, valmennuksen ja ravinnon parissa ovat olleet niin valtavan suuria ja elämääni parempaan suuntaan muuttavia, että haluni jakaa itse tätä kaikkea eteenpäin on todella suuri.

Ajattele, että olet rohkeasti juuri se, kuka todella olet. Aito, autenttinen sinä.

Ajattele, että elät käyttäen koko potentiaaliasi, sitä kaikkea voimaa ja taikaa, mikä sinussa on.

 

Seuraava Vapauta oma voimasi-valmennus alkaa jälleen syyskuussa! Seuraa täällä infoa :)